25/4/2014
www.musiccorner.gr

Η νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Μορένα μας παρουσιάζει το νέο της κομμάτι, που είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διασκευή του τραγουδιού, «Δάκρυ Γυαλί», ενός κομματιού στο οποίο τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους η Λίνα Δημοπούλου!

morena_2014_04_01

Ξεσηκωτικός ρυθμός σε σημερινούς ήχους! Ένα κομμάτι του οποίου την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι MadHouse, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια του συνθέτη του Χρήστου Δάντη! Το κομμάτι προβλέπεται να ξεχωρίσει άμεσα και να αναδειχθεί σε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Μορένα
Η Κατερίνα Μορένα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας. Είναι 23 ετών και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε Μ.Μ.Ε. και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι από τα 15 της κάνοντας ταυτόχρονα και μουσικές σπουδές φωνητικής ορθοφωνίας και κινησιολογίας. Το 2010-2011 πήρε μέρος στο talent show “Greek Idol” όπου και προκρίθηκε στα live shows. Έχει συμμετάσχει στο αφιέρωμα για τον Bob Marley με πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, το 2012, και την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here