5/10/2012
www.musiccorner.gr

Η παλιά Αθήνα με  «τ’ αγιόκλιμα και το γιασεμί» ξαναζεί, με φρέσκια διάθεση και jazz αποχρώσεις, μέσα από δυο εξαίρετους μουσικούς, που έρχονται στο Black Duck,
τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 10 μ.μ.

Η μεσόφωνος Μπέττυ Χαρλαύτη, συνοδευόμενη από τον πιανίστα Γιώργο Σχοινά, θα ερμηνεύσει δημιουργίες του ελαφρού τραγουδιού των Αττίκ, Χ. Χαιρόπουλου, Μ. Σουγιούλ, Κ. Γιαννίδη, Σπάρτακου, κ.α.

Η Μπέττυ  Χαρλαύτη έχει γεννηθεί στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει λυρικό τραγούδι και είναι κάτοχος του Διπλώματος Μονωδίας καθώς και του Diploma of the London College of  Music in Classical Singing Performance. Επίσης έχει πάρει μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού καθώς και τζαζ τραγουδιού. Έχει σπουδάσει ανώτερα θεωρητικά της μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τελειοποίησης τραγουδιού (masterclasses) στην Ελλάδα και στη Γερμανία.
Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Γεωλογίας
Από τα φοιτητικά της χρόνια εμφανίζεται ως σολίστ με ποικίλο ρεπερτόριο, ελληνικό και ξένο (τραγουδά σε 9 γλώσσες).
Από το φετινό καλοκαίρι είναι συνεργάτιδα της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».
Αυτή την εποχή ετοιμάζει την πρώτη της προσωπική δουλειά.

Ο Γιώργος Σχοινάς γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος Ακκορντεόν και Ανώτερων Θεωρητικών (Δίπλωμα Φούγκας). Επίσης παίζει πιάνο,  synthesizer και Φυσαρμόνικα και ασχολείται με την ενορχήστρωση, τη μελοποίηση ποιημάτων και τη σύνθεση.
Από το 1993 εως και σήμερα παίζει σε ορχήστρες με ποικίλο ελληνικό ρεπερτόριο (λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα, παραδοσιακά), αλλά και ξένο.
Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ως μουσικός αλλά και ως ενορχηστρωτής, καθώς και σε δισκογραφικές δουλειές, τηλεοπτικά προγράμματα, συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στο εξωτερικό.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012
Ώρα έναρξης: 22.00

Black Duck Multiplarte
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
Τηλ. 210 3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here