9/5/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΗΡΩ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση “Μόνο Εμείς” την Παρασκευή 17 Μαΐου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή, που έλαβε εξαιρετικές κριτικές όπου και αν παρουσιάστηκε το χειμώνα που μας πέρασε!

Με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στ. Γερ. Ευαγγελάτος) η πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια θα βρεθεί και πάλι στον όμορφο χώρο του Ρυθμού, με μοναδική συντροφιά το πιάνο και τον κόσμο της.

iro_2013_05

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Ηρώ θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει και κομμάτια διεθνούς ρεπερτορίου που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος! Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές και με μοναδικούς, αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών.

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει στο κοινό της!

Παρασκευή 17 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 22.30

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here