27/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό πιστεύει η Kelly Clarkson για τους άντρες που την πλησιάζουν. Γι’ αυτό θεωρεί ότι έχει προβλήματα στην ερωτική της ζωή.

Η Kelly μέσω της σελίδας της στο Facebook «ανακοίνωσε» ότι αναζητά έναν νέο έρωτα και ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις, ενώ παρομοίασε την αναζήτησή της για τον «Κο Υπέροχο» με τα talent shows.“Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι σαν οντισιόν για το American Idol. Οι χειρότεροι είναι αυτοί που εμφανίζονται να έχουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”, δήλωσε στο Access Hollywood μεταφέροντας στιχομυθία με τον manager της.

“Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την προσωπική μου ζωή. Αυτοί που με πλησιάζουν και έλκονται από μένα, είναι συνήθως οι χειρότεροι”, συνέχισε η τραγουδίστρια προσπαθώντας να δώσει μια κωμική χροιά στο …δράμα της.

Η Kelly εξήγησε ότι και όσες φορές την πλησίασαν «καλά παιδιά» με τα οποία δεν θα είχε πρόβλημα να δημιουργήσει μια ερωτική σχέση, πολλοί είναι αυτοί που την «αποφεύγουν» εξαιτίας της επιτυχίας της. “Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχω προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω προτάσεις από άτομα που μου αρέσουν κι εμένα. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που να σου αρέσει και να του αρέσεις”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Ίσως γι’ αυτό το λόγο η Kelly αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τα ερωτικά της και να ρίξει το βάρος στην καριέρα της. Την ώρα που ο νέος της δίσκος είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, η Kelly κάνει σχέδια για νέες συνεργασίες.

“Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς καλλιτέχνες. Μου αρέσει η Adele. Μου αρέσει η συνεργασία του Justin Timberlake με την Reba McEntire. Το πόσο διαφορετικά ήταν τα ντουέτα τους. Θα ήθελα να δουλέψω με τον Justin κάποια στιγμή”, ολοκλήρωσε η Kelly.

Το νέο άλμπουμ της Kelly, με τίτλο “Stronger”, θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here