26/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε απόσταση αναπνοής κάνουν τις διακοπές τους ο Chris Brown και η Rihanna, με αποτέλεσμα οι φήμες περί οριστικής επανένωσης να έχουν φουντώσει και πάλι!

Ο Brown κάνει διακοπές στα παράλια της Νίκαιας στη Γαλλία, στο γιοτ που έχει νοικιάσει ο Ludacris και η Rihanna βρίσκεται κάπου κοντά. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον Brown βρίσκεται και η φιλενάδα του, αλλά άλλες  τον εμφανίζουν «σόλο» σ’ αυτές τις διακοπές.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι ο Chris επέλεξε να βρίσκεται κοντά στη Rihanna σε μια ακόμα προσπάθεια να τα ξαναβρούν. “Ο Chris βρίσκεται σε γιοτ δίπλα σ’ αυτό της Rihanna. Είναι με τον Ludacris και τους Swizz Beatz και σκοπεύουν να γυρίσουν και ένα video clip. Η Rihanna έδειχνε ευτυχισμένη με την άφιξη του Chris”, έγραψε η The Sun επικαλούμενη έγκυρη πηγή.

Η Rihanna ετοιμάστηκε να συναντηθεί με τον Chris, αλλά περίμεναν να νυχτώσει. Πήγε στο γιοτ του και μετακινήθηκαν σε μια απομερη παραλία. Έχουν περάσει πολλά, αλλά εξακολουθούν να τρέφουν δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο”, συνέχισε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επόμενο βράδυ ήταν ο Chris που πήγε στο γιοτ της Rihanna μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έφυγε από εκεί το πρωί.

Μέσα σε όλα αυτά, η φιλενάδα του Chris, Karrueche Tran, έσπευσε να βρεθεί κοντά στον Brown για να προλάβει τα …χειρότερα. “Ο Chris είναι με τον Ludacris και τους Swizz Beatz. Αλλά και η Rihanna τυχαίνει να είναι δίπλα τους. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Karrueche και έσπευσε να βρεθεί με τον Chris. Δε θέλει να του αφήσει χώρο να βρεθεί με τη Rihanna”.

Μάλλον άργησε η Karrueche να πάει κοντά στον Brown, εφόσον ήδη ο Chris πέρασε δύο βράδια με την τέως (και μέλλουσα;) αγαπημένη του Rihanna…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here