2/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα 18 του χρόνια έκλεισε χθες 1η Μαρτίου ο Justin Bieber και στα γενέθλιά του, του επεφύλασσαν μια πολύ ωραία έκπληξη. Ο νεαρός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για να μιλήσει για τον επερχόμενο δίσκο του, με τίτλο “Believe”, και οι συνεργάτες του βρήκαν την ευκαιρία να του κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο που ο Justin μπορεί να εκτιμήσει. Ένα φινλανδικό υβριδικό αυτοκίνητο Fisker Karma, με αγωνιστική σχεδίαση, ηλιακό πάνελ στην οροφή, φιλικό προς το περιβάλλον και τιμή που κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 100.000 δολάρια. Τα οχήματα αυτά κατασκευάζονται σε πολύ λίγα «αντίτυπα», ενώ οι επιδόσεις τους φτάνουν πολύ ψηλά, συγκρινόμενα με αγωνιστικά οχήματα.

Δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά. Και πάντα σου φωνάζω να μην κάνεις εντυπωσιακές αγορές που προκαλούν. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Μείνε ταπεινός. Και μ’ αυτή την κίνηση, υπερέβην τους ίδιους μου τους κανόνες”, του είπε ο manager του Scooter Braun παρουσιάζοντας το δώρο που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του για τα γενέθλιά του. Επειδή ξέρουμε ότι αγαπάς τα αυτοκίνητα, θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι όταν οδηγείς θα είσαι πάντα φιλικός προς το περιβάλλον. Και αποφασίσαμε να σου χαρίσουμε ένα αυτοκίνητο που θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή θα έχεις ξετρελαθεί. Αυτό είναι ένα Fisker Karma”.

Ο Justin έμεινε άφωνος μπροστά στο δώρο του και δε μπορούσε να πιστέψει ότι ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα στον κόσμο ήταν δικό του! “Αυτό είναι για μένα; Αυτό είναι τρελό”, ήταν οι πρώτες λέξεις που κατάφερε να αρθρώσει ο νεαρός καλλιτέχνης βλέποντας το δώρο που του έκαναν οι συνεργάτες του.

Ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio, γνωστός και για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, έχει στην κατοχή του το πρώτο Fisker Karma που κατασκευάστηκε ενώ στη λίστα αναμονής από την ανακοίνωση της κατασκευής του οχήματος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore και ο πρώην υπουργός εξωτερικών Colin Powell.

Εκτός από το αναπάντεχο δώρο του, ο Justin δέχθηκε τις ευχές για τα γενέθλιά του από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Megan Mullally, η οποία του τραγούδησε το “Fever” αλλάζοντας τους στίχους σε “You give me Bieber”! Ο νεαρός καναδός, με την ευκαιρία της τηλεοπτικής του εμφάνισης ανακοίνωσε ότι το νέο του single, με τίτλο “Boyfriend”, θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here