9/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι “Big Hoops (Bigger the Better)” της Nelly Furtado και αναμένεται να τονώσει τις πωλήσεις του single που έχει κυκλοφορήσει σε Καναδά και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, με μειωμένο το ενδιαφέρον του κοινού.

Το “Big Hoops” προέρχεται από το νέο άλμπουμ της Nelly που θα έχει τίτλο “The Spirit Indestructible” και θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου. Το κομμάτι είναι δημιουργία της Nelly με τον Rodney Jerkins που υπογράφει και την παραγωγή του. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 3 Ιουνίου και το clip είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης. Οι κριτικές είναι γενικά θετικές, αλλά το κοινό δεν δείχνει να έχει «αγκαλιάσει» το “Big Hoops”.

Ωστόσο η Nelly δε δείχνει να αγχώνεται και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της, δίνοντας έμφαση στην εμφάνισή της στην απονομή των βραβείων Billboard. Άλλωστε το ισπανόφωνο “Mi Plan” του 2009, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πλησιάσει έστω την τεράστια επιτυχία του “Loose” με το οποίο η Nelly έκανε τεράστια επιτυχία το 2006 και καθιερώθηκε στον χώρο.

Το γεγονός και μόνο ότι το νέο της άλμπουμ θα είναι αγγλόφωνο, δίνει πολύ περισσότερα περιθώρια επιτυχίας στις ΗΠΑ και τις αγγλόφωνες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here