9/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αρκετούς μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Marc Anthony και της Jennifer Lopez ότι ο γάμος τους έχει διαλυθεί, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν να μαλώνουν τακτικά, με διάφορες αφορμές.

Το πιο σημαντικό σκέλος ενός «επίσημου» διαζυγίου είναι η αίτηση στο δικαστήριο, κάτι που οι Marc και Jennifer ακόμα δεν έχουν κάνει, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμα προσπαθούν να «τα βρουν». Όχι με την έννοια της επανασύνδεσης, αλλά μ’ αυτήν της συμφωνίας για τα δίδυμα παιδιά τους, Max και Emme, και, κυρίως, για τα περιουσιακά στοιχεία τους, που είναι τόσα πολλά που δημιουργούν πρόβλημα. Οι τέως σύζυγοι επιθυμούν όλες αυτές οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν συμπληρώσουν τις αιτήσεις για το διαζύγιο, σύμφωνα και με τις συμβουλές των δικηγόρων τους.

Δεν υπάρχει λόγος να σπεύσουν στο τυπικό μέρος του διαζυγίου καθώς και οι δύο πλευρές συμφωνούν στην επίσημη ημερομηνία διάλυσης του γάμου τους”, ανέφερε «πηγή» του RadarOnline. Ο Marc και η Jennifer έχουν σπίτια, επιχειρήσεις, και είναι και μέτοχοι της ομάδας Miami Dolphins. Είναι πολύπλοκη υπόθεση και ίσως χρειαστεί να περάσουν μήνες μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία. Μόλις ολοκληρωθεί ο διακανονισμός θα κάνουν αίτηση διαζυγίου στην πολιτεία της Καλιφόρνια επειδή εκεί το διαζύγιο μπορεί να έχει εκδοθεί επίσημα μέσα σε έξι μήνες από την ημερομηνία της αίτησης”, έγραψε το site.

Εκτός από τα προβλήματα στη μοιρασιά της περιουσίας, ένας άλλος λόγος τριβών μεταξύ του τέως ζεύγους φαίνεται ότι είναι η σχέση της Jennifer με τον 24χρονο χορευτή Casper Smart. Φαίνεται ότι ο Marc δε μπορεί να δεχθεί ότι η Jennifer προχώρησε τόσο γρήγορα. Ο Marc με την Jennifer είχαν μια πολύ έντονη συζήτηση όταν εκείνη ήταν στο Μαρόκο. Η συζήτηση κατέληξε να περιστρέφεται γύρω από τον Casper και ο Marc αποφάσισε να μη δουλέψει με τη Jennifer την περασμένη βδομάδα”.

Οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν σε reality show, αλλά αν συνεχίσουν να τσακώνονται για τον χορευτή, μάλλον κάποιος θα πρέπει να φύγει από το show…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here