30/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Παρά το γεγονός ότι η Jennifer Lopez δεν έχει πολύ καιρό που διατηρεί δεσμό με τον νεαρό χορευτή Casper Smart, φαίνεται ότι βιάζεται να τον …αποκαταστήσει και να τον βάλει στην …τέταρτη θέση των συζύγων της!

Σύμφωνα με το περιοδικό “Star”, η 42χρονη Jennifer ανυπομονεί να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Marc Anthony για να μπορέσει να παντρευτεί τον 24χρονο χορευτή. Η Jennifer ποτέ δεν κάνει …μισές δουλειές. Ειδικά στις σχέσεις της. Και η σχέση της με τον Casper δε διαφέρει. Του ανακοίνωσε ότι μόλις εκδοθεί το διαζύγιο θα τον οδηγήσει στην εκκλησία”, έγραψε το περιοδικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της Jennifer, Guadelupe, έχει σοβαρές αντιρρήσεις για τα σχέδια της κόρης της, που τα θεωρεί όψιμα και ανησυχεί για τη συμπεριφορά της. Η Guadelupe πιστεύει ότι η Jennifer έχει τρελαθεί. Είναι εξοργισμένη με τη συμπεριφορά της και με τα δώρα που κάνει αφειδώς στον Casper. Και η μητέρα αλλά και η αδελφή της προσπαθούν να την πείσουν να μη βιάζεται για χάρη των παιδιών της”, συνεχίζει το περιοδικό επικαλούμενο πηγή.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από τον Marc Anthony που μετά τον καυγά που είχε με τη Jennifer πριν λίγες εβδομάδες, έγινε έξω φρενών όταν είδε φωτογραφίες του Casper να παίζει με τα παιδιά του στη Χαβάη. Ο Marc κρατάει στενή επαφή με τη Guadelupe και αιφνιδιάστηκε όταν του είπε πως η Jennifer θέλει να ξαναπαντρευτεί. Θεωρεί ότι η Jennifer γελοιοποιείται και είπε στη μητέρα της ότι θα διεκδικήσει αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών του αν δει ότι η Jennifer …ξεφεύγει”.

Η Jennifer πιστεύει ότι ο Casper είναι ο άντρας που της ταιριάζει και είναι πολύ καλός με τα παιδιά της. Και όσο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να παρέμβει στη σχέση της, τόσο εκείνη βεβαιώνεται ότι πρέπει να τον παντρευτεί”, ολοκληρώνει το δημοσίευμα.

Για να δούμε τι θα συμβεί, τελικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here