28/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Παρόλο που στη φετινή απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Oscar «απουσίασαν» τα γνωστά ονόματα της μουσικής από τις υποψηφιότητες των σχετικών κατηγοριών, εντούτοις ο P. Diddy κατάφερε να κερδίσει το αγαλματάκι!

Όχι λόγω των μουσικών του δημιουργιών, αλλά με την εμπλοκή του στη θέση του “executive producer” στην ταινία “Undefeated” που κέρδισε το Oscar του καλύτερου ντοκιμαντέρ στη φετινή απονομή που έγινε την Κυριακή. “Ο Θεός είναι μεγάλος. Τα όνειρα πραγματοποιούνται. Είμαι συγκινημένος”, ήταν ορισμένα από τα μηνύματα που ανέβασε ο καλλιτέχνης στο Twitter, ευχαριστώντας για την τιμή που του έγινε μέσω του ντοκιμαντέρ.

Στο αμιγώς μουσικό μέρος των βραβείων, το Oscar καλύτερης μουσικής κέρδισε ο Ludovic Bource για το “The Artist”, που κέρδισε συνολικά 5 βραβεία, ενώ το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού κέρδισε το “Man or Muppet” του Bret McKenzie για την ταινία “The Muppets”.

Τις άλλες δύο μουσικές κατηγορίες κέρδισε η ταινία “Hugo”. Ειδικότερα, οι Philip Stockton και Eugene Gearty πήραν το αγαλματάκι για την επεξεργασία του ήχου και οι Tom Fleischman και John Midgley το βραβείο του καλύτερου μιξαρίσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here