22/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είναι γνωστό ότι η εργασιοθεραπεία λειτουργεί θετικά όταν κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν πιστεύαμε ότι η Katy Perry θα κατέφευγε στο γράψιμο για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Russell Brand!

Όταν στα τέλη του έτους ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζεύγους, πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για πιθανή επανένωση, καθώς η Katy δεν ήθελε να χωρίσει. Αλλά όταν πριν λίγες μέρες ο βρετανός ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, όλες οι ελπίδες της διαλύθηκαν αφήνοντάς την συντετριμμένη. Η Katy τη μια στιγμή βγάζει θυμό και την άλλη εκνευρισμό. Και όλα αυτά τα στοιχεία τα βάζει στη μουσική της, που πιστεύει ότι είναι απίστευτα θεραπευτική. Το νέο της άλμπουμ θα είναι εκρηκτικό”, ανέφερε το περιοδικό Grazia επικαλούμενο άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Η Katy και ο Russell προσπάθησαν να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις παρά το διαζύγιο και μέχρι ένα σημείο το κατάφεραν, αλλά η τελευταία τους συνάντηση καθώς και οι φήμες ότι ο ηθοποιός βρήκε τόσο σύντομα την «αντικαταστάτριά της», έκαναν την Katy έξαλλη. Είναι ακριβές αν πούμε ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα μεταξύ τους χειροτέρεψαν. Όταν υπέγραψαν τα έγγραφα του διαζυγίου, η κατάσταση ήταν δυσάρεστη αλλά φιλική. Τώρα φαίνεται ότι η Katy «αγρίεψε» με όλες τις φήμες που κυκλοφορούν. Η Katy είναι οργισμένη με τον Russell που δεν έκανε καμία προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους. Την πλήγωσε και είναι φυσικό να θέλει να τον πληγώσει κι αυτή”, έγραψε το περιοδικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here