20/5/2011
www.musiccorner.gr

Η Columbia Records θα κυκλοφορήσει το “4”, το 4ο solo studio album της Beyoncé την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011.

Το album ηχογραφήθηκε μέσα σε έναν χρόνο από την Άνοιξη του 2010 μέχρι την Άνοιξη του 2011, όταν η Beyoncé απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Ασχολήθηκε με αυτά που περιγράφει η ίδια ώς απλά πράγματα, όπως ακούγοντας όλα τα είδη μουσικής που απολαμβάνει πραγματικά. Όλα αυτά τα έχει καταγράψει στο επερχόμενο album της.

Ο τίτλος δεν σημαίνει μόνο οτι είναι το τέταρτο solo album της και την ημέρα γέννησής της αλλά είναι επίσης και ένα προσωπικό δώρο για τους θαυμαστές της. Για πάνω από ένα χρόνο τώρα οι fans της σε όλο τον κόσμο μέσω των social media την προέτρεπαν να ονομάσει το album της με τον αγαπημένο της αριθμό.

Το πολύ-αναμενόμενο video για το πρώτο single του album “Run The World (Girls)” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο American Idol προχθές το βράδυ. Η online πρεμιέρα ολόκληρου του video έγινε αμέσως μετά το show στο http://www.beyonceonline.com/gr .

Το video οπτικοποιήθηκε μέσα σε τρείς μέρες στο Los Angeles και στην έρημο Mojave τον Απρίλιο. Το σκηνοθέτησε ο Francis Lawrence ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για το cast του που ήταν πάνω από 200 χορευτές, αρκετά εξωτικά ζώα και η Beyoncé ως ηγέτης μιας εκπληκτικής στρατιάς από γυναίκες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here