8/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Britney Spears, με δύο παιδιά, δύο γάμους και δύο διαζύγια στο ενεργητικό της, δεν αποκλείει να ξαναπαντρευτεί, αν ο αγαπημένος της Jason Trawick της κάνει την σχετική πρόταση.

Ερωτώμενη από το US Weekly αν σκέφτεται κι άλλον γάμο, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά : “Ίσως. Ποτέ μη λες ποτέ”, απάντησε η τραγουδίστρια με απόλυτη ειλικρίνεια.

Περνάμε πάρα πολύ καλά μαζί. Με κάνει να γελάω και αισθανόμαστε πολύ άνετα μεταξύ μας χωρίς να κρύβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Ποτέ δεν αισθανόμουν πιο ευτυχισμένη στη ζωή μου”, συνέχισε η Britney.

Η Britney είχε μιλήσει και πρόσφατα για τον Jason αναφέροντας ότι της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο την «συγκρατεί» και το πόσο καθημερινή και απλή αισθάνεται μαζί του. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι. Βλέπουμε μαζί ταινίες. Δουλεύουμε μαζί. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Ακόμα και απλούς περιπάτους”, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

Η Britney μίλησε και για την οικογενειακή της ζωή και αποκάλυψε ότι έχει δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της καθώς και ότι όλα της τα προγράμματα έχουν αλλάξει λόγω των παιδιών της. Συνήθως έχω πολλά πράγματα να κάνω όταν δεν δουλεύω. Έχω δύο παιδιά τα οποία ξυπνάω το πρωί για το σχολείο και στη συνέχεια πηγαίνω στο γυμναστήριο και μαγειρεύω. Πολλές δουλειές τις κάνω το πρωί που τα παιδιά λείπουν από το σπίτι”, δήλωσε η Britney.

Για δες που τα παιδιά έκαναν την Britney νοικοκυρούλα…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here