9/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό είπε ο Justin Timberlake σε δηλώσεις του σχετικά με την καριέρα του, για την οποία πιστεύει ότι δεν κάνει και κάτι φοβερό! Κάνω ποπ μουσική. Δεν σώζω τον κόσμο. Κάνω τον κόσμο να ξεχνάει τις ανησυχίες του. Γι’ αυτό πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως entertainer”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Shortlist.

Ο βραβευμένος με έξι Grammy καλλιτέχνης φαίνεται ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό : “Δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, οπότε δεν μπορώ να ζητήσω και από κανέναν άλλο να το κάνει”.

Ο Justin, γνωστός για τις σχέσεις του με ορισμένες από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, ρωτήθηκε και γι’ αυτό, καθώς πολύ συχνά κυκλοφορούν φήμες για σχέσεις του με διάφορες. Συμβαίνει πολύ συχνά όταν βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με κάποια γυναίκα να θεωρούν πολλοί ότι της «ρίχνομαι». Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο”, απάντησε ο τραγουδιστής απορρίπτοντας τις σχετικές φήμες.

Ο Justin Timberlake είναι γνωστός γκόλφερ και αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να παίζει με τους Samuel Jackson και Andy Garcia, που θεωρεί όχι μόνο καλούς παίκτες αλλά και καλούς φίλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here