16/11/2010
www.musiccorner.gr

Σχετικά με τον νέο δίσκο των Radiohead αλλά και για τις επερχόμενες συναυλίες τους, μίλησε ο κιθαρίστας της μπάντας Jonny Greenwood. Διέψευσε τις παλιότερες φήμες που ήθελαν τους Radiohead να έχουν έτοιμο το νέο τους δίσκο, συνέχεια του «In Rainbows» του 2007, αλλά και τις φήμες που τους ήθελαν να εμφανίζονται στο Glastonbury του 2011.

Ο Greenwood, γράφοντας στο επίσημο blog της μπάντας δήλωσε πως βρίσκονται ακόμη στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου, χωρίς όμως να έχουν ακόμα τελειώσει. Επίσης αναφέρθηκε στα όσα παραφράστηκαν από Ιταλό δημοσιογράφο παλιότερα, τονίζοντας πως ουδέποτε είπε πως το άλμπουμ θα περιέχει δέκα κομμάτια και πως αυτά θα τα έπαιζαν live σύντομα.

«Νομίζω πως ο Ιταλός δημοσιογράφος, είτε ήταν πολύ ενθουσιασμένος είτε πολύ εξοργισμένος που δεν του έδινα σαφείς απαντήσεις κι έτσι μάλλον δε με κατάλαβε σωστά» δήλωσε ο Greenwood.

Σχετικά με τη φημολογία που θέλει τους Radiohead στο Glastonbury του 2011, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως η μπάντα δεν έχει σχεδιάσει τίποτα ακόμα για τις live εμφανίσεις της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here