6/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την αποκάλυψε αυτή έκανε ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, μιλώντας για το άλμπουμ που κυκλοφόρησε με τίτλο “Amy Winehouse Lioness : Hidden Treasures” και αποτελείται από δώδεκα ακυκλοφόρητες, μέχρι τώρα, ηχογραφήσεις της Amy.

Η επιλογή των τραγουδιών, από το υλικό που είχε συγκεντρώσει η Amy, έγινε από τους Mark Ronson και Salaam Remi και η οικογένειά της είχε δώσει την έγκριση για την κυκλοφορία του. Ωστόσο, η διαδικασία της επιλογής και της παραγωγής δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τα μέλη της οικογένειας Winehouse. “Όταν πήγαμε να ακούσουμε το άλμπουμ, ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για μας”, δήλωσε ο Mitch Winehouse. Οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές. Αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Έπρεπε να ακούσουμε όλο το δίσκο. Μετά τα πρώτα δύο κομμάτια καταφέραμε να αποφορτιστούμε και να ηρεμήσουμε λίγο”.

Ήταν εκεί και ο γιος μας και είχαμε συμφωνήσει όλοι ότι για να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια θα έπρεπε να είναι της ίδιας ποιότητας ή ακόμα και καλύτερα από τα προηγούμενα άλμπουμ. Και εκπλαγήκαμε ευχάριστα με το αποτέλεσμα”.

Ο Mitch μίλησε και για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει η οικογένεια χωρίς την Amy, χαρακτηρίζοντας την εορταστική περίοδο “ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη”, στις δηλώσεις που έκανε στη βρετανική εκπομπή “Daybreak”.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα διατεθούν στο ίδρυμα “Amy Winehouse” που δημιούργησε η οικογένεια της Amy στη μνήμη της και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here