19/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πραγματική λύπη και στενοχώρια έχει δημιουργήσει το θέμα του διαζυγίου στη Jennifer Lopez, που δήλωσε ότι «το διαζύγιο είναι μια σκληρή διαδικασία».

Χωρίς να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, είναι πολύ λυπηρή διαδικασία. Και ακόμα βρισκόμαστε σ’ αυτήν και πολλές φορές είναι συναισθηματικά δύσκολο. Εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι και πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς. Αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Είναι σκληρό. Αλλά στα περισσότερα θέματα μέχρι τώρα, είμαι περήφανη για τον τρόπο που το έχουμε χειριστεί. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας”, δήλωσε η Jennifer στο Vogue.

Η Jennifer παραδέχθηκε ότι με τον τέως σύζυγό της Marc Anthony ήταν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και μεγάλωσαν διαφορετικά. Παρά το διαζύγιο και τις διαφορές που τους οδήγησαν εκεί, εμφανίστηκαν στην κριτική επιτροπή του talent show Q’Viva χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Άλλωστε η Jennifer πιστεύει ότι ο «πολιτισμός» είναι η καλύτερη προσέγγιση σε τέτοιες καταστάσεις.

Αυτό που είδατε σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας να ξεπεράσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα, όλο τον πόνο που έχει δημιουργηθεί από το διαζύγιο και την διάλυση μιας οικογένειας. Αυτή η στάση είναι δείγμα ωριμότητας και από τους δυο μας”, δήλωσε η τραγουδίστρια μετά την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Βέβαια, οι δυσκολίες, ο πόνος και η φθορά που επικαλείται η Jennifer, της πέρασαν πολύ εύκολα, αφού η τραγουδίστρια λίγες βδομάδες μετά τον χωρισμό της με τον Marc Anthony βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του 24χρονου χορευτή Casper Smart, για τον οποίο η Jennifer έχει τα καλύτερα να πει : “Είναι αξιολάτρευτος. Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Είναι καλό παιδί. Αλλά δε θέλω να μιλήσω περισσότερο. Είναι προσωπικό μου θέμα”, ολοκλήρωσε η Jennifer.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει, που λέει κι ο αοιδός…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here