21/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είναι γεγονός. Το συγκρότημα των Wham, δηλαδή το δίδυμο του George Michael και του Andrew Ridgeley, που κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ στη σύντομη καριέρα τους ως γκρουπ από το 1983 ως το 1986, θα ενωθούν και πάλι!

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mirror, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος, με μία μοναδική συναυλία.

Ο George και ο Andrew έχουν πει πολλές φορές πως η εποχή του “Club Tropicana” έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αλλά καθώς η νέα κυκλοφορία του George συμπίπτει χρονικά με την 30η επέτειο των Wham, θεώρησαν ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία”, ανέφερε στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον τους. “Δε σκοπεύουν να κάνουν περιοδεία ή να κυκλοφορήσουν νέο υλικό. Σκέφτονται να δώσουν μία μεγάλη συναυλία και να τη συνδυάσουν με πάρτι. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα”, συνεχίζει η εφημερίδα.

Στις 29 Ιουνίου συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη μέρα που το πρώτο single των Wham, το “Wham Rap”, μπήκε στα charts. Για να το γιορτάσουμε, θα κυκλοφορήσω το νέο μου single, με τίτλο “White Light”. Από πολύ μικρός ονειρευόμουνα να γίνω τραγουδοποιός και τραγουδιστής, αλλά ποτέ δε φανταζόμουνα ότι μετά από τριάντα χρόνια θα είχα ακόμα μουσική να προσφέρω στο κοινό”, δήλωσε σχετικά ο George.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here