7/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την ολοκλήρωση της γυναικείας της υπόστασης, καθώς η Pink έγινε μητέρα, ετοιμάζει την επιστροφή της στη δισκογραφία μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Η τραγουδίστρια είχε παραδεχθεί πριν λίγους μήνες ότι η μητρότητα που ήρθε τον Ιούνιο, την επηρέασε αρνητικά στη δημιουργία νέας μουσικής, καθώς είχε στο μυαλό της μόνο παιδικά τραγουδάκια και νανουρίσματα! Σταματάει να κλαίει όταν αρχίζω να της τραγουδάω. Της λέω νανουρίσματα και παιδικά τραγουδάκια τα οποία πολλές φορές αυτοσχεδιάζω. Αλλά υπόσχομαι στους θαυμαστές μου ότι δε θα γράψω ένα νέο άλμπουμ με …παιδικές μπαλάντες”, ανέφερε η Pink στο Eonline.com.

Η τραγουδίστρια επιστρέφει πλέον στην καριέρα της και πρόσφατα ανέβασε στο Twitter νέα φωτογραφία με «φρεσκοβαμμένο» το μαλλί, αποκαλύπτοντας ότι έχει ξεκινήσει δουλειά στο νέο της άλμπουμ, μετά το “Funhouse” του 2008. “Το μαλλί είναι το πιο απαλό ροζάκι. Γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό. Καιρός για νέο δίσκο. Ας δημιουργήσουμε νέα tunes. Looney Tunes”, έγραψε αστειευόμενη με τη λέξη tunes!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here