18/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Kenny Rogers, στα 73 του χρόνια, επιστρέφει στη δισκογραφική εταιρεία από την οποία ξεκίνησε, τη Warner Brothers, εκεί όπου «ξεκίνησαν όλα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ανυπομονώ να επιστρέψω «σπίτι», στη Warner Bros Records μετά από τόσα χρόνια. Η κοινή μας ιστορία, συνδυασμένη με την καταπληκτική ομάδα που βρίσκεται τώρα επικεφαλής, προσφέρει έναν καταλύτη για μια σπουδαία νέα συνεργασία με μέλλον”, δήλωσε ο καλλιτέχνης, που δε φαίνεται να σκοπεύει να αποχωρήσει από τη μουσική παρά την ηλικία του.

Με τη μοναδική του ικανότητα να αφηγείται ιστορίες και την εκφραστική φωνή του, η μουσική του Kenny Rogers «άγγιξε» πολλές γενιές καλλιτεχνών όλων των μουσικών ειδών. Δεν έχει μόνο μια αξιοσημείωτη καριέρα. Αποτελεί ένα πραγματικό αμερικανικό πρότυπο. Η Warner Music ανυπομονεί να συνεχίσει τον θρύλο που έχει δημιουργήσει, αλλά κυρίως, να τον έχει δίπλα της στη Warner Brothers Records”, ανέφερε σε δήλωσή του ο John Esposito, διευθύνων σύμβουλος της Warner Music Nashville.

Ο Rogers ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Warner το 1967 και έκανε πολλές μεγάλες επιτυχίες. Το 1972 ίδρυσε τη δική του εταιρεία και αργότερα υπέγραψε στη United Artists, με την οποία συνεργάστηκε πολλά χρόνια. Η επιστροφή του στην εταιρεία όπου ξεκίνησε αποτελεί ένα φόρο τιμής του Kenny προς τη δισκογραφική με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here