7/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τις συναυλίες, οι Radiohead ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα περιοδεία στις ΗΠΑ, ενώ πολύ πρόσφατα ανακοίνωσαν και τις πρώτες εμφανίσεις τους στη Βρετανία, τον προσεχή Οκτώβριο.

Το συγκρότημα έδωσε την πρώτη του συναυλία στο Miami και το περιοδικό Rolling Stone έσπευσε να δημοσιεύσει το πρώτο review : “Οι Radiohead ξεκίνησαν την πρώτη περιοδεία τους στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια κάνοντας μια τέλεια περιγραφή του νέου τους ρυθμικού status και της δημιουργικής τους έξαρσης. Οι Radiohead είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της σύγχρονης εποχής στις περιοδείες. Αλλά και από τα πιο απρόθυμα. Αλλά στο Miami η κίνηση, η λάμψη και η ευχαρίστησή τους έδειξαν ότι είναι πολύ χαρούμενοι που επέστρεψαν στη σκηνή”.

Σε μια προσπάθεια του συγκροτήματος να αποφύγει την κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων, οι Radiohead έλαβαν αυστηρά μέτρα. Κατ’ αρχάς τα εισιτήρια δεν κυκλοφορούν σε «φυσική μορφή», υπάρχει όριο στην αγορά τους, απαγορεύοντας την αλλαγή του ονόματος του αγοραστή μετά την αγορά και με απαίτηση ελέγχου με φωτογραφία προκειμένου ο θεατής να μπει στη συναυλία.

Το ίδιο σύστημα θα ακολουθήσουν και στις τρεις συναυλίες που προγραμμάτισαν ήδη για τον προσεχή Οκτώβριο στη Βρετανία, μία στο Μάντσεστερ και δύο στην O2 Arena του Λονδίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here