3/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την επιστροφή της στην υποκριτική σχεδιάζει η Britney Spears, σε ρόλο «κακού κοριτσιού»!

Η τραγουδίστρια από πολύ μικρή έκανε πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά οι παρουσίες της στη μεγάλη οθόνη δεν είχαν την επιτυχία που η ίδια θα ήθελε. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις είναι λίγες. Αλλά τώρα, η Britney σκοπεύει να κάνει το «μπαμ». “Σίγουρα τον επόμενο χρόνο θα αλλάξω πορεία. Βλέπω τον εαυτό μου σε ρόλο ντετέκτιβ, δολοφόνου ή κακού κοριτσιού”, φέρεται να δήλωσε στην The Sun.

Η πρώτη εμφάνιση της Britney ήταν το 2002 στην ταινία “Crossroads” δίπλα στην Kim Cattrall και την Zoe Saldana. Κι ενώ η Saldana έχει μια καλή πορεία με συμμετοχές στο Avatar και το Star Trek, η Britney «κέρδισε» το χρυσό βατόμουρο της χειρότερης ηθοποιού!

Η επόμενη προσπάθειά της στην ταινία “Fahrenheit 9/11” ήταν επίσης αποτυχημένη, αλλά, τουλάχιστον, δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και «κέρδισε» το χρυσό βατόμουρο του δεύτερου γυναικείου ρόλου!

Με τέτοιες …λαμπρές περγαμηνές, η Britney θέλει να επιστρέψει στον κινηματογράφο και αναζητά έναν ρόλο που να μπορεί να ερμηνεύσει καλά, σε μια προσπάθεια να «διαγράψει» το αποτυχημένο παρελθόν της.

Αυτό που μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε είναι η …επιμονή της σε μια καριέρα που, όπως φαίνεται, δεν της πάει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here