23/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το 2012 φαίνεται ότι δεν ξεκίνησε εντυπωσιακά μόνο για την καριέρα της Adele, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και για την προσωπική της ζωή!

Μετά την περιπέτεια της υγείας της, που την κράτησε εκτός εμφανίσεων για αρκετό διάστημα, η Adele ανέρρωσε πλήρως και στις πρόσφατες απονομές των βραβείων Grammy και Brits έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις. Σάρωσε τα βραβεία και τα «σύννεφα» που εμφανίστηκαν στην καριέρα της, έφυγαν μακριά.

Η Adele με τον Simon...

Μετά την αποκατάσταση της υγείας της και την επιστροφή της στο προσκήνιο, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα και για την προσωπική της αποκατάσταση. Η τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον Simon Konecki τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι έχουν ήδη αρραβωνιαστεί. Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, η Adele κάνει σχέδια για γάμο τον οποίο θέλει να τελέσει στις ΗΠΑ.

Δυσκολεύονται να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο και έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Η Adele είναι πολύ ευτυχισμένη. Σκέφτονται να πάρουν μαζί τους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους και να πάνε στο Las Vegas για την τελετή. Μετά θα πάνε στο Memphis για ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος. Η Adele είναι φανατική θαυμάστρια του Elvis και θέλει να βρεθεί στη γενέτειρα του βασιλιά της ροκ”, έγραψε το περιοδικό “Look”.

Με την επιστροφή τους στη Βρετανία, θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους στο σπίτι που νοίκιασε η Adele. Το σπίτι βρίσκεται στα προάστια και διαθέτει δέκα δωμάτια με play room, πισίνα και ελικοδρόμιο. Αλλά η ενοικίαση αυτή θα είναι προσωρινή, καθώς ήδη ψάχνουν για σπίτι στο Brighton όπου γνωρίστηκαν”, ολοκλήρωσε το περιοδικό επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Με τόσα βραβεία σε επαγγελματικό επίπεδο και τέτοιες χαρούμενες στιγμές και σχέδια σε προσωπικό, να δούμε τι άλλο επιφυλάσσει το 2012 για την Adele…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here