15/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στο studio φέρεται να έχει μπει η Madonna προκειμένου να ξεκινήσει δοκιμαστικές ηχογραφήσεις για το νέο της άλμπουμ. Η βασίλισσα της ποπ μουσικής, σχεδιάζει μια νέα «επίθεση» στα charts όλου του κόσμου, μετά την επιτυχία του “Hard Candy” του 2008 που έφτασε στην κορυφή των charts σχεδόν σε όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια αντίτυπα να πουλιούνται σαν …κουλούρια!

Η Madonna υπέγραψε πρόσφατα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Interscope, θυγατρική του κολοσσού Universal Music. Το συμβόλαιο της Madonna έχει ορίζοντα τριών άλμπουμ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η τραγουδίστρια δε θέλει να καθυστερήσει άλλο την επιστροφή της στην ενεργό δισκογραφία και ετοιμάζει το δωδέκατο άλμπουμ της καριέρας της.

Θέλει να κρατήσει «επαφή» και να συνεχίσει τις περιοδείες. Ακόμα βρίσκεται σε φάση ηχογράφησης demo, αλλά η βασική ιδέα είναι να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ με την Interscope στις αρχές του έτους”, ανέφερε «πηγή» στη New York Post.

Τις προθέσεις της Madonna είχε αποκαλύψει και ο manager της Guy Oseary τον περασμένο μήνα. Με αφορμή τη διαρροή ενός demo τραγουδιού με τίτλο “Give Me All Your Love” ο Guy είχε δηλώσει ότι η τραγουδίστρια ήταν έξαλλη. Στις δηλώσεις του ο Oseary είχε αναφέρει ότι το άλμπουμ μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα (δηλαδή το Δεκέμβριο), αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, όπως τον τίτλο του.

Η Madonna στις 5 Φεβρουαρίου θα είναι η τραγουδίστρια που θα αναλάβει τη διασκέδαση των θεατών στο ημίχρονο του Super Bowl του αμερικανικού ποδοσφαίρου, μια σπουδαία διάκριση για κάθε καλλιτέχνη. Και θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέα της τραγούδια και να προωθήσει το νέο της άλμπουμ σε ένα αθλητικό γεγονός που παρακολουθούν ζωντανά εκατομμύρια τηλεθεατών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here