6/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας τους ετοιμάζουν οι Hot Chip και το ανακοίνωσαν επισήμως δίνοντας αναλυτικά στοιχεία.

Τίτλος του άλμπουμ είναι “In Our Heads” και θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 11 Ιουνίου σε cd, lp και ψηφιακά. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο και την παραγωγή υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος με τη βοήθεια του μηχανικού ήχου Mark Ralph.

Οι Joe Goddard, Alexis Taylor, Felix Martin, Al Doyle και Owen Clarke, οι Hot Chip δηλαδή, αυτή την εποχή βάζουν τις τελευταίες «πινελιές» στα νέα τους τραγούδια, που αποτελούν κατά κάποιον τρόπο τη «συνέχεια» του “One Life Stand”, του άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει το 2010.

Οι επιρροές τους από διαφορετικά είδη μουσικής, από soul και gospel μέχρι Detroit house και funk, τους έχει βοηθήσει να διαμορφώσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο, γεμάτο από μελωδική ηλεκτρονική ποπ. Παρόλο που δεν κατάφεραν να διακριθούν κερδίζοντας κάποιο «μεγάλο» βραβείο, οι υποψηφιότητές τους στα Grammy και στο βραβείο Mercury απέδειξαν την αξία τους.

Με το “In Our Heads”, οι Hot Chip επιθυμούν να εδραιωθούν και να καθιερωθούν στο χώρο ως ένα από τα πιο ταλαντούχα electro-pop συγκροτήματα. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι Hot Chip θα ξεκινήσουν περιοδεία στο πλαίισο της προώθησης του “In Our Heads”. Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι τα εξής :

1. Motion Sickness
2. How Do You Do
3. Don’t Deny Your Heart
4. Look At Where We Are
5. These Chains
6. Night And Day
7. Flutes
8. Now There Is Nothing
9. Ends Of The Earth
10. Let Me Be Him
11. Always Been Your Love

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here