16/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στον απόηχο της απονομής των φετινών Grammy, στα οποία η Taylor Swift κέρδισε δύο βραβεία, «αποκαλύφθηκε» και η συνταγή της επιτυχίας της νεαρής τραγουδοποιού της country, που δεν είναι άλλη από την αναζήτηση της τελειότητας σε κάθε τραγούδι, σε κάθε επίπεδο.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε η Taylor στο MTV, μιλώντας για το επόμενο άλμπουμ της που βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη φάση : “Έχω γράψει πολλά κομμάτια όλη τη χρονιά πέρυσι και η εταιρεία μου επιμένει ότι όλα είναι καλά, ότι είναι ικανοποιημένη και ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Αλλά εγώ συνεχίζω να γράφω, να διορθώνω και να δοκιμάζω νέες εκδοχές. Και σκοπεύω να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να μην έχω άλλο χρόνο, γιατί αισθάνομαι πολύ καλά να δουλεύω σ’ αυτό το άλμπουμ”.

Η Taylor μίλησε για τη δημιουργία του “Speak Now” που κυκλοφόρησε το 2010 και για τις διαφορές που θα υπάρχουν στη νέα της δουλειά. “Η βασική ιδέα στο “Speak Now” ήταν να γράψω όλα τα τραγούδια μόνη μου, καθώς ήταν κάτι που ήθελα από παλιά. Στο νέο άλμπουμ έχω διαφορετική προσέγγιση. Δουλεύω με ανθρώπους που πάντα ήθελα να συνεργαστώ. Προσπαθώ να μάθω νέες τεχνικές. Πρέπει κανείς να δοκιμάζει νέα πράγματα και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στο νέο μου άλμπουμ”.

Η νεαρή καλλιτέχνις θεωρεί την αγάπη ένα ανεξάντλητο θέμα έμπνευσης και γι’ αυτό σε όλες της τις δουλειές υπάρχει έντονο το ρομαντικό στοιχείο : “Πιστεύω ότι η αγάπη και ο έρωτας είναι ένα τεράστιο θέμα που πάντα θα με εμπνέει καθώς ποτέ δεν υπάρχουν δύο ίδιες σχέσεις. Δεν ερωτεύεσαι ποτέ δύο φορές με τον ίδιο τρόπο. Δεν πληγώνεσαι δύο φορές στον ίδιο βαθμό. Δεν νιώθεις απόρριψη με τον ίδιο τρόπο. Όλα είναι πάντα διαφορετικά και είναι κάτι που με συναρπάζει”.

Πάντα μου αρέσει να «επιστρέφω» σε παλιότερες ανθρώπινες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις και να θυμάμαι πώς έκανε να αισθάνεται ο ένας τον άλλον. Αλλά τώρα που είμαι 22 όλα είναι διαφορετικά από τότε που ήμουν 18 ή 19 όταν ετοίμαζα το προηγούμενο άλμπουμ ή όταν ήμουν 16-17 που έγραψα το “Fearless”. Όσο μεγαλώνει κανείς, αλλάζει η συναισθηματική του κατάσταση”, ολοκλήρωσε η Taylor.

Η τραγουδίστρια της country, τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψει σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της την οποία θα ολοκληρώσει στις 11 Αυγούστου στον Καναδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here