10/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης εισήχθη τη Δευτέρα το βράδυ η Rihanna μετά το “Met Gala”. Οι γιατροί μετά τις εξετάσεις που της έκαναν διαπίστωσαν εξάντληση και αφυδάτωση και την κράτησαν για ενυδάτωση.

Εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι της οικογένειας, στενοί φίλοι και συνεργάτες της, έχουν εκδηλώσει την ανησυχία τους για την υγεία της, καθώς η 24χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Από τότε που ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της, αντί να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί, δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται παντού. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Rihanna δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται όπου την καλούν, ενώ και τα ξενύχτια με φίλους δεν έχουν διακοπεί.

...πάντως η Rihanna "έσκισε" για άλλη μια φορά, με την εμφάνισή της στο Met Gala! Το ...μάτιασαν το κορίτσι!

Αποτέλεσμα όλης αυτής της υπερκινητικότητας, ήταν η κατάρρευση της τραγουδίστριας μετά το Gala. Η Rihanna τις τελευταίες ημέρες διαμαρτυρόταν ότι δεν αισθάνεται καλά, και μέσω twitter είχε δηλώσει : “Βαρέθηκα να είμαι άρρωστη. Σοβαρά, αισθάνομαι άρρωστη. Μη με ξυπνήσετε για κανένα λόγο”, είχε γράψει την Κυριακή. Μέσω twitter επιβεβαίωσε και την είσοδό της στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να αναφέρει τη διάγνωση των γιατρών. Μετά τη σύντομη νοσηλεία της επέστρεψε στο Los Angeles με οδηγίες για ξεκούραση.

Είναι βέβαια πιθανό, η Rihanna να μην κατέληξε στο νοσοκομείο για τους λόγους που αναφέραμε ανωτέρω, αλλά λόγω …βασκανίας ή κακίας! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Rihanna καθυστέρησε 40 λεπτά να φτάσει στο Met Gala που έδωσε η εκδότης του περιοδικού Vogue, Anna Wintour, και μάλιστα χωρίς να ειδοποιήσει, δημιουργώντας πρόβλημα στην έναρξη της εκδήλωσης.

Στο φιλανθρωπικό gala παρέστη πλήθος διάσημων καλεσμένων που πήγαν στην ώρα τους και ανέμεναν τη Rihanna. Η 40λεπτη καθυστέρηση οφείλεται στα …νύχια της τραγουδίστριας. “Η Rihanna δεν σκόπευε να καθυστερήσει, αλλά το μανικιούρ της καθυστέρησε απρόβλεπτα. Ο οδηγός της έκανε αρκετές βόλτες γύρω από το τετράγωνο, αλλά κανένας δεν ειδοποίησε την Wintour ότι η Rihanna θα καθυστερούσε”, αποκάλυψε στη Daily Mirror άτομο που βρισκόταν στο Gala.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η Rihanna τα άκουσε από την Wintour που είναι αποφασισμένη να μην ξανακαλέσει την τραγουδίστρια σε άλλη εκδήλωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here