22/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια για τον άνθρωπο που της έδωσε την έμπνευση για το πολύ επιτυχημένο “21”.

Η Adele έγραψε το “21” παίρνοντας έμπνευση από τον οδυνηρό χωρισμό της από τον “John”. Εμείς θα τον αποκαλούμε “John” αφού η τραγουδίστρια ποτέ μέχρι τώρα δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του. Μάλιστα ο νεαρός θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της Adele ζητώντας ποσοστά από τα κέρδη της, καθώς αυτός ήταν η πηγή της έμπνευσης των τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Παρόλα αυτά, η Adele αποκάλυψε στους θαυμαστές της σε συναυλία στο Λονδίνο ότι επανέκτησε επαφή με τον “John” και ότι αποφάσισε να «μοιραστεί» μαζί του την επιτυχία του “21”, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες της «μοιρασιάς». Τα ξαναβρήκαμε. Ξέρω τι κάνω. Άλλωστε πέρασε αρκετός καιρός από τότε. Με όλο αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο με το άλμπουμ, θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορώ να το μοιραστώ μαζί του”, είπε η Adele.

Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει. Άλλαξε τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ. Το άλμπουμ με βοήθησε να ξεπεράσω τον χωρισμό. Με βοήθησε να τον συγχωρήσω κι ελπίζω να έχει συγχωρήσει κι ο ίδιος τον εαυτό του”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here