12/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό υποστηρίζει ο πατέρας της Beyonce, Matthew Knowles, που είναι πεπεισμένος ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα στηρίξει απόλυτα κάθε επιλογή της κόρης της. Η εγγονή του Matthew, βέβαια, μόλις συμπλήρωσε …τρεις μήνες ζωής αλλά φαίνεται ότι εκτός από τους «χαζογονείς» υπάρχουν και οι «χαζοπαππούδες»!

Και ο Matthew Knowles, δεν το κρύβει. Το νέο μέλος της οικογένειας έχει ξετρελάνει όλα τα υπόλοιπα, που διανύουν μια ευτυχισμένη περίοδο, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όλοι θέλουν να αναλάβουν το baby-sitting της Blue Ivy. Και οι γονείς της μικρής, ο Jay–Z και η Beyonce, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την κόρη τους στις επαγγελματικές της επιλογές.

Αν η Blue Ivy θελήσει να γίνει γιατρός όταν μεγαλώσει, θα ψάξουν να βρουν τρόπο να της αγοράσουν νοσοκομείο. Αν θελήσει να γίνει μπασκετμπολίστρια, θα της αγοράσουν μια ομάδα για να παίζει κι αν θελήσει να γίνει τραγουδίστρια, θα έκανε τη μητέρα της ευτυχισμένη”, δήλωσε ο Matthew υπερβάλλοντας, φυσικά, αλλά θέλοντας να δείξει τις προθέσεις της Beyonce και του Jay–Z.

Ο Matthew Knowles, που στο παρελθόν ήταν ο manager των Destiny’s Child, μίλησε και για τις φήμες που θέλουν την Beyonce να σκέφτεται τη συμμετοχή της στο πάνελ του επόμενου X Factor μετά την φημολογούμενη προσφορά του αστρονομικού ποσού των 500 εκατομμυρίων δολαρίων στην τραγουδίστρια από τον παραγωγό του talent show Simon Cowell.

Είναι κάτι που ποτέ δε θα συμβεί γιατί η Beyonce δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που η κόρη μου δεν θα έκανε ποτέ στη ζωή της και μια τέτοια συμμετοχή είναι ένα από αυτά. Δεν της ταιριάζει”, δήλωσε ο Matthew σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Βέβαια, αν η προσφορά του Cowell στη Beyonce φτάνει όντως το ιλιγγιώδες ποσό που διαβάσατε, δεν είμαστε τόσο σίγουροι όσο ο Matthew ότι η τραγουδίστρια θα αρνηθεί. Άλλωστε έχει κόρη να μεγαλώσει, κι αν πρόκειται να της αγοράσει …νοσοκομείο, θα τα χρειαστεί τα λεφτά! Είναι πολλά, άλλωστε. Το πολύ πολύ να ζητήσει συγνώμη από τον πατέρα της και να του πει ότι αμάρτησε για το παιδί της…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here