24/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τις προθέσεις της να αναλάβει ρόλο κριτή στην επόμενη σειρά του talent show X Factor φέρεται να δήλωσε στον Simon Cowell η Britney Spears, δεδομένων των αποχωρήσεων από το πάνελ των κριτών της Nicole Scherzinger και της Paula Abdul.

Η Britney, που αισίως έκλεισε τα 30 πριν τρεις μήνες, έχει πολύ μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία στο χώρο και πιστεύει ότι οι γνώσεις της θα φανούν χρήσιμες στους συμμετέχοντες. Με τον τρόπο αυτό, άλλωστε, θεωρεί ότι θα καταφέρει να διορθώσει τη δημόσια εικόνα της καθώς η «κατάρρευσή» της πριν λίγα χρόνια εξακολουθεί να την κυνηγάει. Η κακή εικόνα του παρελθόντος, είναι δυνατό να εξαφανιστεί δια παντός μέσω του τηλεοπτικού show.

Η Britney είναι fan του X Factor και πιστεύει ότι είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να συμμετάσχει ως κριτής. Θέλει να αποδείξει στους θαυμαστές της ότι είναι σε άριστη κατάσταση και ότι έχει επιστρέψει. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μία εβδομαδιαία εμφάνιση στην τηλεόραση. Γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο και με το πρόγραμμά της ελεύθερο, μπορεί να αφοσιωθεί σ’ αυτό το project”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της Britney στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

Ο Simon Cowell θέλει να «ανεβάσει» τις τηλεθεάσεις του X Factor έναντι του ανταγωνιστικού American Idol και μέσα στις σκέψεις του για τις θέσεις των κριτών υπάρχουν και οι Mariah Carey, Janet Jackson και Beyonce. Αλλά η Britney, που έχει βρεθεί σε «δεύτερο» ρόλο τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Βρίσκεται ακόμα κάτω από την κηδεμονία του πατέρα της και αποφεύγει να μιλάει πολύ για τα προσωπικά της. Και η τηλεόραση θα της επιτρέψει να «επικοινωνήσει» και με τους θαυμαστές της.

Η Britney πέρασε δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά η συμμετοχή της στο show θα μπορούσε να την βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή. Η εμπλοκή της στο X Factor θα έχει θετικά αποτελέσματα και για το show και για την ίδια. Σε επίπεδο ενδιαφέροντος και διάθεσης, η Britney είναι η καλύτερη επιλογή”, ανέφερε στέλεχος του χώρου στην εφημερίδα.

Πέραν της βελτίωσης της δημόσιας εικόνας της αλλά και της στήριξης της καριέρας της, η Britney θα έχει και σημαντικό οικονομικό όφελος, αν ισχύουν οι φήμες ότι η Jennifer Lopez εισέπραττε περί τα 12.000.000 δολάρια για κάθε σεζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here