16/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την άποψή της ότι το ταλέντο είναι πιο σημαντικό στη δισκογραφία από την εμφάνιση εξέφρασε η Jessie J.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια με το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο “Who You Are”, που κυκλοφόρησε πέρυσι, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του κοινού φτάνοντας στο Νο 2 των βρετανικών και στο Νο 11 των αμερικανικών charts. Και ελπίζει ότι απέδειξε πως στο χώρο της μουσικής, το κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχία ενός καλλιτέχνη είναι η φωνή και όχι η εμφάνιση και το styling.

Είμαι καλλιτέχνις που εμφανίστηκε στον χώρο όταν οι φωνητικές δυνατότητες δεν ήταν τόσο σημαντικές για να προχωρήσει. Πιο σημαντικά ήταν τι φοράς, με ποιον διατηρείς ερωτικό δεσμό, με ποιον στυλίστα συνεργάζεσαι. Προσωπικά, θέλω ο κόσμος να βλέπει ότι είμαι τραγουδίστρια και να με κρίνει από τη φωνή μου και όχι από όλα τα άλλα”.

Η Jessie, στα 23 της, συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του talent show “The Voice” και είναι ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη και την προώθηση νέων ταλέντων. Ωστόσο δε σκοπεύει να «χαριστεί» σε κανέναν από τους συμμετέχοντες και δηλώνει ότι θα είναι σκληρή στην κριτική της, καθώς πιστεύει ότι για την επιτυχία είναι απαραίτητη η συνεχής δουλειά.

Δουλεύω καθημερινά τη φωνή μου. Κάνω καθημερινή εξάσκηση. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλω να δω σε κάποιον. Είμαι σκληρή με τους διαγωνιζόμενους. Μπορεί όλοι αυτοί να τραγουδάνε για τους δικούς τους και να τους δίνουν συγχαρητήρια. Όταν, όμως, βρίσκονται μπροστά μου δεν χαρίζομαι. Και επιστρέφουν και με ευχαριστούν για τη σκληρή αλήθεια”, δήλωσε στο περιοδικό Look…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here