3/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά από 25 χρόνια στην κορυφή της showbiz, με το αναγκαστικό διάλειμμα για λόγους υγείας, η Kylie Minogue ετοιμάζεται να «χαλαρώσει» από τους έντονους ρυθμούς της καριέρας της.

Η Αυστραλέζα τραγουδίστρια, η «πριγκίπισσα της ποπ», έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία ανακοίνωσε τις προθέσεις της : “Πρέπει να μειώσω τους ρυθμούς μου”. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η Kylie θα εγκαταλείψει την καριέρα της, καθώς στη συνέντευξη δήλωσε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει στον κόσμο της μουσικής και δε σκοπεύει να αφήσει τον «τίτλο» της πριγκίπισσας που δικαίως απέκτησε με τη δουλειά της.

“Νιώθω πραγματικά περήφανη”, ανέφερε η Kylie. “Όταν ξεκινούσα πριν από 25 χρόνια δε φανταζόμουν ότι σήμερα θα βρισκόμουν σ’ αυτή τη θέση”, συνέχισε η τραγουδίστρια που σύντομα θα βρεθεί ξανά μαζί με τον Jason Donovan, τον τραγουδιστή με τον οποίο συνεργάστηκε επιτυχώς στα πρώτα της βήματα.

Η kylie με τον Jason Donovan, τη δεκαετία του '80!

Ο Donovan αποτέλεσε έναν από τους πρώτους διάσημους έρωτες της Kylie και η νέα συνεργασία τους την έχει ενθουσιάσει, χωρίς να την αγχώνει. Η Kylie και ο Jason θα ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους “Especially for You” στο Hyde Park του Λονδίνου στις 11 Ιουλίου, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here