1/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η βρετανίδα M.I.A. θα εμφανιστεί μαζί με τη Madonna και τη Nicki Minaj στο ημίχρονο του αμερικανικού Super Bowl.

Οι τρεις τραγουδίστριες θα ερμηνεύσουν το “Gimme All Your Luvin”, τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί και κυκλοφορεί την Παρασκευή ως το πρώτο single του νέου άλμπουμ της Madonna, με τίτλο “M.D.N.A.” που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

Η M.I.A. ήταν καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC και επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες σχετικά με την εμφάνισή της στο Super Bowl. “Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το Super Bowl. Αυτή θα είναι η πρώτη μου φορά. Θα ερμηνεύσω με τη Madonna και τη Nicki Minaj στο ημίχρονο. Όποιος βρεθεί στον αγώνα, θα έχει την ευκαιρία να δει τα πιο μεγάλα γυναικεία ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής”, δήλωσε η M.I.A.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το άλμπουμ που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, αποκαλύπτοντας ότι η κυκλοφορία του προγραμματίζεται για το καλοκαίρι : “Θέλω να ταιριάζει με το καλοκαίρι, καθώς είναι ένας καλοκαιρινός δίσκος. Αμέσως μόλις τελειώσει το Super Bowl θα δουλέψω δυο βδομάδες εντατικά με ευρωπαίους παραγωγούς”.

Η M.I.A. βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει ραδιοφωνικά το κομμάτι “Bad Girls” που θα περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ και είχε πρωτοεμφανιστεί, αποσπασματικά, στο mixtape με τίτλο “Vicki Leekz” που είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here