6/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή είναι η άποψη του Nadir Khayat, του παραγωγού που είναι γνωστός στο κοινό με το όνομα RedOne. Ο RedOne έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και η πρόσκληση για συνεργασία που έλαβε από τη Nicki Minaj, για το “Pink Friday : Roman Reloaded” τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Nadir Khayat

Αισθάνεται μια «δίψα» να κατακτήσει τον κόσμο”, δήλωσε εντυπωσιασμένος ο παραγωγός στο MTV. Ο RedOne έχει δουλέψει παλιότερα με τη Lady Gaga και τη Jennifer Lopez, αλλά η προσέγγισή του σε κάθε καλλιτέχνη είναι διαφορετική. Πριν ξεκινήσει μια συνεργασία, προετοιμάζει τον ήχο που πιστεύει ότι ταιριάζει στον κάθε τραγουδιστή και παρουσιάζει τις ιδέες του, χωρίς όμως να θέλει και να τις επιβάλει, παραμένοντας «ανοιχτός» σε κάθε άποψη. Έτσι, καταφέρνει να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε του συνεργασία.

“Ο συνδυασμός της Nicki, εμού και της ομάδας μου έφερε αυτό το αποτέλεσμα που ακούτε. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το επόμενο βήμα της Nicki και, δόξα τω Θεώ, λειτουργεί σε όλο τον κόσμο. Μπαίνει στις κορυφές των charts παγκοσμίως”, δήλωσε ο παραγωγός. Ο RedOne έκανε την παραγωγή του “Starships” που πάει πολύ καλά ως single, αλλά και του “Pound the Alarm” που πρόκειται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά το Starships.

Έχει ποπ στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα έχει και πιο σκληρά στοιχεία, και αρκετά dance χαρακτηριστικά. Είναι το τέλειο follow-up μετά το “Starships””, δήλωσε ο RedOne που αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για το κομμάτι αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here