6/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με ένα video που ανέβασε, η Pink ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ. Αν και στο video …δεν καταφέρνει να διατηρήσει τη σοβαρότητά της, αστειευόμενη με τους γύρω τους, ωστόσο η ανακοίνωσή της περιέχει και τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της δουλειάς.

The Truth About Love” ονομάζεται το έκτο άλμπουμ της καριέρας της και θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία ήταν γνωστή από καιρό, καθώς η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει από τα τέλη Φεβρουαρίου ότι έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις με σκοπό να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά τον Σεπτέμβριο.

Πριν δεκαπέντε μέρες, η Pink, μέσω video στο Twitter, είχε ανακοινώσει ότι το πρώτο single από το νέο της άλμπουμ θα έχει τίτλο “Blow Me (One Last Kiss)”. Το κομμάτι είναι σε παραγωγή του Greg Kurstin και η Pink το ανέβασε στο site της τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη είναι διαθέσιμο μέσω iTunes.

Τις επόμενες εβδομάδες, υποθέτουμε και πάλι με videάκια, η Pink αναμένεται να ανακοινώσει και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου της. Στο κατωτέρω link μπορείτε να απολαύσετε την Pink να ανακοινώνει τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του “The Truth About Love”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here