8/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Rihanna θα συνοδεύσει τους Coldplay στην επόμενη τελετή απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων!

Η τελετή θα διεξαχθεί στην O2 Arena στο Λονδίνο και εκεί οι Coldplay με τη Rihanna θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά ζωντανά το “Princess of China”, το τραγούδι που ερμηνεύουν μαζί στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Οι Coldplay επιθυμούν σφόδρα να ερμηνεύσουν το Princess of China με τη Rihanna. Οι υπεύθυνοι των Brit Awards έσπευσαν να συμφωνήσουν από νωρίς με τους καλλιτέχνες”, ανέφερε η εφημερίδα The Sun. Αυτή τη στιγμή οι Coldplay και η Rihanna είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου”, συνεχίζει η εφημερίδα θέλοντας να δικαιολογήσει την …βιασύνη των υπεύθυνων των βραβείων να «κλείσουν» τους καλλιτέχνες.

Η τελετή θα γίνει τον Φεβρουάριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα εμφανιστούν ζωντανά η Adele, μετά την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και ο Noel Gallagher, για πρώτη φορά χωρίς τους Oasis.

Η απονομή αποτελεί το μεγαλύτερο μουσικό event στη Βρετανία και είναι η δεύτερη σημαντικότερη στον κόσμο της μουσικής παγκοσμίως μετά την απονομή των βραβείων Grammy από την αμερικανική δισκογραφική βιομηχανία.

Ακόμα επιβεβαιώνουν συμμετοχές για το show. Περισσότερα ονόματα θα γίνουν γνωστά όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες τον Ιανουάριο. Θέλουν να είναι η καλύτερη απονομή όλων των εποχών, με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου να ερμηνεύουν ζωντανά στην τελετή”, ολοκλήρωσε η εφημερίδα επικαλούμενη έγκυρη πηγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here