17/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο 50 Cent είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Ο ράπερ έδωσε τον τίτλο “I’m On It” στο πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του και, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δίσκος είναι χαρακτηριστικός της «επιστροφής» του στις hip-hop ρίζες του.

Το επόμενο άλμπουμ θα ταράξει τα νερά. Περιέχει τα στοιχεία που υπάρχουν στη hip-hop και μ’ έκαναν να την ερωτευτώ στις αρχές”, σημείωσε σε μήνυμα που έστειλε μέσω του Twitter.

Το “I’m On It” είναι το άλμπουμ με το οποίο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του ράπερ με την Interscope, με την οποία ο καλλιτέχνης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα λόγω, κυρίως, της χαμηλού επιπέδου επικοινωνίας.

Είχα αρκετά προβλήματα με το σύστημα που υπάρχει. Είχαμε κάποιες συζητήσεις για τα σχέδιά μου αλλά υπήρξαν καθυστερήσεις και το χρονοδιάγραμμα δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν κάποια πράγματα”, είχε δηλώσει παλιότερα ο 50 Cent.

Ο καλλιτέχνης δεν θέλει να πει περισσότερα για τις «περιπέτειες» που πέρασε μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ και προτιμάει να αφήσει την ίδια του τη μουσική να «μιλήσει» για όλα. Δε μ’ αρέσει να μιλάω για τη μουσική μου, γιατί μιλάει η ίδια από μόνη της. Αν νομίζει κάποιος ότι είναι πραγματικός φίλος της μουσικής, το καταλαβαίνει αυτό. Το πρώτο άλμπουμ που ακούει κάποιος είναι η «εισαγωγή» του στον κόσμο”, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter.

Στο νέο άλμπουμ του 50 Cent την παραγωγή, εκτός του ίδιου, υπογράφουν και οι Dr. Dre, Alex da Kid, Swizz Beatz, DJ Premier, Just Blaze, Jim Jonsin, Cardiak, Hit-Boy και S1. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here