16/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της δουλειά είναι η Paris Hilton, που σκοπεύει να «περάσει τη μουσική σε νέο επίπεδο»! Η διασημότητα, ηθοποιός, τραγουδίστρια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δηλώνει η κληρονόμος, θα βρεθεί στο Pop Music Festival που θα γίνει τον Ιούνιο στο Sao Paulo της Βραζιλίας και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία.

Η ηλεκτρονική μουσική είναι ένα πολύ μεγάλο πάθος μου. Τελικά θα επιτρέψω (!) στον κόσμο να ζήσει την εμπειρία τη δικής μου μουσικής. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά εδώ και αρκετό καιρό και είμαι έτοιμη να περάσω την εμπειρία του DJ στο επόμενο επίπεδο. Διάλεξα τη Βραζιλία για την πρώτη παρουσίαση, επειδή είναι η πόλη (!!!) της μουσικής και του χορού”, δήλωσε η Paris στο E!online.

Η Paris ελπίζει να καταφέρει να γίνει η …θηλυκή Tiesto και να διοργανώνει events παγκοσμίως, στα οποία θα πρωταγωνιστεί, φυσικά, η ίδια. “Θέλω όλοι να ερωτευτούν τους ρυθμούς μου, όπως τους ερωτεύτηκα κι εγώ”, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της. Η κληρονόμος στο festival θα παρουσιάσει τα δικά της remix μπροστά σε ένα κοινό 30.000 θεατών που θα βρεθούν εκεί για να δουν και τις Jennifer Lopez και Kelly Clarkson που θα συμμετάσχουν.

Η DJ, πλέον, Paris Hilton, θα προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να επιστρέψει στον κόσμο της μουσικής. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2006 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο “Paris” που πήρε και θετικές και αρνητικές κριτικές, αλλά κατάφερε να φτάσει στο Νο6 των αμερικανικών και στο Νο18 των βρετανικών charts!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here