15/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτός είναι ο …σχεδιασμός της Nicki Minaj που θέλει να πάρει την πρώτη θέση στο χώρο της hip-hop μουσικής, αφήνοντας δεύτερο τον «βασιλιά» Jay–Z!

Η Nicki, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure αποκάλυψε ότι δεν ενδιαφέρεται να αναγνωριστεί μόνο στο χώρο της μουσικής. Οι φιλοδοξίες της 29χρονης τραγουδίστριας από το Trinidad ξεπερνάνε πολύ τον «στενό» χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ποτέ δεν θεωρούσα ότι η μουσική είναι το μοναδικό στον κόσμο. Πάντα την έβλεπα ως επιχείρηση, ένα χώρο στον οποίο θα μπορούσα να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία. Μίλησα με τον Jay–Z στο show της Victoria’s Secret. Με συνεχάρη για την επιτυχία μου. Κι εγώ είχα ένα στιλάκι : «Ναι. Ετοιμάζομαι για σένα. Ετοιμάζομαι για τη θέση σου, Mr. Mogul»”, δήλωσε η Nicki στο περιοδικό.

Η Nicki μίλησε και για τους νεαρούς θαυμαστές της που ξεκινάνε ηλικιακά από 8χρονα παιδιά. “Νομίζω πως όσον αφορά τις μικρότερες ηλικίες, τα παιδιά με προτιμούν γιατί έχω φωνή που θυμίζει cartoon. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι λέω, αλλά τους αρέσει ο ήχος. Νομίζουν ότι αυτή η φωνή ανήκει σε κάποιον περίεργο χαρακτήρα από κινούμενα σχέδια”.

Η Nicki είχε διάθεση να μιλήσει ακόμα και για το πόσο προσπαθεί να διατηρεί τη σιλουέτα της και πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές : “Μπορεί να είμαι μικροκαμωμένη, αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να διατηρούμαι αδύνατη και να μην παίρνω κιλά. Σιχαίνομαι τη γυμναστική. Όταν χρειάζεται να χάσω βάρος, απλά κόβω τη ζάχαρη και το άμυλο”, ολοκλήρωσε η Nicki.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here