5/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Christina Aguilera κάνει προετοιμασίες για να κάνει πρόταση γάμου!!!

Η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιό της από τον Jordan Bratman, διατηρεί δεσμό με τον μουσικό Matthew Rutler. Ο δεσμός εξελίσσεται πολύ καλά εδώ και ένα χρόνο, και η Christina σκέφτεται σοβαρά τον γάμο. Η Christina είναι ευτυχισμένη με τον Matthew και ανυπομονεί να ανακοινώσει στην οικογένεια και τους φίλους της ότι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να οδηγηθούν στην εκκλησία. Ωστόσο, ο Matthew δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και η Christina τον …τσιγκλάει : “Συνεχώς αστειεύεται μπροστά του ότι εκείνη θα του κάνει πρόταση γάμου”, αποκάλυψε φίλος του ζεύγους στο περιοδικό InTouch.

Τον κάνει να ντρέπεται λίγο, αλλά είναι προφανές ότι έχουν συζητήσει για το θέμα. Και φαίνεται ότι θα γίνει σύντομα. Η Christina θέλει να ξεκινήσει από την αρχή και σκέφτεται ότι αν του κάνει αυτή πρόταση γάμου, θα είναι μια νέα αρχή”.

Άλλος φίλος του Matthew πιστεύει ότι ο μουσικός περιμένει τις διακοπές των Χριστουγέννων για να κάνει την κίνησή του, αλλά τα οικονομικά του είναι λίγο στριμωγμένα και θέλει να εντυπωσιάσει την Christina. Θέλει να της αγοράσει ένα τεράστιο διαμάντι και γι’ αυτό κάνει οικονομίες. Θα της κάνει πρόταση γάμου αυτό το χρόνο, ακόμα κι αν χρειαστεί να αγοράσει το δαχτυλίδι με …δόσεις”, ανέφερε ο φίλος του Matthew.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here