28/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πρώτο άρωμα της καριέρας της θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες η Madonna! Αν και η τραγουδίστρια θεωρείται, δικαίως, η βασίλισσα της ποπ μουσικής, η αλήθεια είναι ότι στον συγκεκριμένο τομέα, πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από την ίδια, έκαναν ανάλογες κινήσεις πολύ πριν τη Madonna. Η λίστα όσων πρόλαβαν τη Madonna και κυκλοφόρησαν τα δικά τους αρώματα είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει πασίγνωστα ονόματα, κυρίως γυναικών, από την «βετεράνο» Cher μέχρι τον έφηβο Justin Bieber.

Ωστόσο, η Madonna δεν θα μείνει μόνο στο άρωμα. Το brand name “Truth or Dare”, θα συνοδεύει επίσης τσάντες, κάλτσες και γυναικεία αξεσουάρ και απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 27 έως 50 ετών! Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν η Madonna, που έχει περάσει τα 50 προ τριών ετών, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τα προϊόντα που η ίδια προωθεί για γυναίκες κατά λίγο ή πολύ μικρότερές της.

Την προηγούμενη φορά που η Madonna είχε «εισχωρήσει» στη βιομηχανία της μόδας, χωρίς να ανακατευτεί με τα αρώματα, είχε μια …τραυματική εμπειρία, καθώς η σειρά “Material Girl” που είχε κυκλοφορήσει αντιμετώπισε νομικά προβλήματα. Η πασίγνωστη εταιρεία γυναικείων ειδών Triumph, είχε κάνει αγωγή απαιτώντας την απόσυρση όλων των εμπορευμάτων της Madonna, επειδή η Triumph είχε χρησιμοποιήσει τον τίτλο “Material Girl” πολύ πριν τη Madonna. Όπως και να έχει, αυτή τη φορά η τραγουδίστρια πρόσθεσε το όνομά της στη φίρμα, που ονομάζεται στην πλήρη μορφή της “Truth or Dare by Madonna”, ίσως και για να αποφύγει ανάλογα προβλήματα (λέτε να τη κυνήγαγε ο …Χατζηγιάννης που κυκλοφόρησε το album “θάρρος ή αλήθεια” πριν λίγο καιρό;;;;;;)

Το πρώτο προϊόν της σειράς που θα κυκλοφορήσει, θα είναι το άρωμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here