22/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τις πυτζάμες καλημέρισε η Rihanna τους θαυμαστές της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στο Rio De Janeiro στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο “Loud” και έκανε την καλύτερη έκπληξη στους θαυμαστές της εμφανιζόμενη με τις πυτζάμες της.

Η Rihanna ξύπνησε από τις φωνές των θαυμαστών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο της ελπίζοντας να τη δουν και δεν τους απογοήτευσε, καθώς σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι και εμφανίστηκε στο μπαλκόνι της. Η εμφάνισή της ήταν απολύτως ανάλογη της ώρας! Η Rihanna βγήκε στο μπαλκόνι αγουροξυπνημένη, με μαλλί από τον ύπνο, τις πυτζάμες της (ένα μπλουζάκι και ένα κοντό σορτσάκι) και το κινητό στο χέρι. Και φυσικά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Βλέποντας το κοινό που είχε συγκεντρωθεί, όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε που την ξύπνησαν, αλλά άρχισε να χαιρετάει και να μοιράζει φιλάκια προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μετά από λίγα λεπτά, όσα χρειαζόντουσαν για να «ηρεμήσουν» οι θαυμαστές της αλλά και να τη φωτογραφίσουν, ξαναμπήκε στο δωμάτιό της και ο κόσμος διαλύθηκε ήσυχα αφήνοντας την τραγουδίστρια να συνεχίσει την ημέρα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here