11/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 26 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το ένατο studio άλμπουμ των Offspring. Τίτλος του άλμπουμ “Days Go By”, και το ομώνυμο τραγούδι κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου, ενώ στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ και Ευρώπη το δεύτερο single του δίσκου, με τίτλο “Cruising California (Bumpin’ in My Trunk)”. Το κομμάτι έχει ήδη κυκλοφορήσει σε αρκετές χώρες, ως το πρώτο single από το “Days Go By”.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνθηκα πολύ σοβαρός όταν κάναμε τις ηχογραφήσεις στα νέα μας τραγούδια και όταν ολοκληρώσαμε ένιωσα την ανάγκη να ετοιμάσουμε και κάποια πιο εύθυμα κομμάτια. Κάτι σαν τις δύο πλευρές των Offspring. Όπως και να έχει, πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα παίζοντας τα νέα μας τραγούδια live”, δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Dexter Holland.

Το “Days Go By” έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, ενώ σ’ αυτό το άλμπουμ συμμετέχει στη drums ο Pete Parada που τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί μέλος του γκρουπ, αλλά είναι η πρώτη του δισκογραφική συμμετοχή με το συγκρότημα. Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν στις αρχές του 2009 και ολοκληρώθηκαν πριν δύο μήνες, καθώς οι συνεχείς υποχρεώσεις του συγκροτήματος δεν του επέτρεψε να δουλέψει «προγραμματισμένα». Την παραγωγή του δίσκου υπογράφει ο Bob Rock.

Τα τραγούδια του “Days Go By” είναι τα εξής :
The Future Is Now
Secrets from the Underground
Days Go By
Turning into You
Hurting as One
Cruising California (Bumpin’ in My Trunk)
All I Have Left Is You
O.C. Guns
Dirty Magic
I Wanna Secret Family (with You)
Dividing by Zero
Slim Pickens Does the Right Thing and Rides the Bomb to Hell

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here