25/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του κυκλοφορία, ο George Michael ανακοίνωσε επισήμως ότι ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις της νέας του δουλειάς, από την οποία είναι απόλυτα ικανοποιημένος. “Ο καλύτερος dance δίσκος όλων των εποχών”, είναι ο χαρακτηρισμός που έδωσε ο Michael στο δίσκο του.

Ο καλλιτέχνης, αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό μετά την πνευμονία που τον ανάγκασε να ακυρώσει συναυλίες και να ματαιώσει την περιοδεία του, και να νοσηλευθεί στην Αυστρία, ανέρρωσε πλήρως και χωρίς ιδιαίτερες δηλώσεις μπήκε στο studio και ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις. Η επιθυμία του, άλλωστε, είναι να «επιστρέψει» στην καριέρα του και ήθελε να το κάνει με ένα εντυπωσιακό άλμπουμ.

Εντάξει, καλοί μου, το “White Light” είναι ολοκληρωμένο και ρετουσαρισμένο. Ας μου επιτρέψετε να πω ότι ίσως είναι ο καλύτερος dance δίσκος που έχω κάνει ποτέ. Ολοκληρώθηκε σήμερα”, ήταν το μήνυμα του Michael προς τους θαυμαστές του μέσω Twitter. Ο καλλιτέχνης είχε αναφερθεί στις προθέσεις του από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά μόνο πρόσφατα είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Στις αρχές του μήνα ο μουσικός είχε ενημερώσει τους followers για την πορεία των ηχογραφήσεων : “Χθες άρχισα να γράφω ένα νέο κομμάτι, το “White Light”. Είναι αφιερωμένο σε όλους σας. Σε όσους προσευχήθηκαν για μένα, σε όσους με σταμάτησαν στο δρόμο και με ρώτησαν πώς είμαι. Με κάνατε να νιώθω τόσο ευλογημένος. Και σας υπόσχομαι ότι θα είναι εξαιρετικό”.

Ο 48χρονος καλλιτέχνης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ, αλλά αν συνυπολογίσουμε ότι ο ίδιος υπολογίζει ότι θα μπορεί να προγραμματίσει τις ακυρωθείσες συναυλίες του το καλοκαίρι, μάλλον θα τις συνδυάσει με τη νέα του κυκλοφορία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here