24/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την Πρωτομαγιά θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ η Carrie Underwood και τι καλύτερο μέσο προώθησης από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των CMT Awards που θα απονεμηθούν στις 6 Ιουνίου στο Nashville.

Η τραγουδίστρια της country συγκέντρωσε πέντε υποψηφιότητες για τα βραβεία, τα δύο εκ των οποίων αφορούν στο πρώτο single του νέου της άλμπουμ. Το τραγούδι έχει τίτλο “Good Girl”, κυκλοφόρησε στις 23 Φεβρουαρίου σε ψηφιακή μορφή και έφτασε μέχρι το Νο 18 του Hot 100, ενώ στην κατηγορία των country singles έφτασε στο Νο 8. Οι υποψηφιότητες για το “Good Girl” είναι στις κατηγορίες του video της χρονιάς και του γυναικείου video της χρονιάς.

Η ξανθιά Carrie έχει ακόμα μία υποψηφιότητα για video της χρονιάς για το “Remind Me” με τον Brad Paisley, με το οποίο το δίδυμο διεκδικεί και το βραβείο στην κατηγορία video συνεργασία της χρονιάς. Η τελευταία υποψηφιότητα της Undrewood είναι η συνεργασία της με τον Steven Tyler για το Just A Dream και Dream On, στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας της χρονιάς.

Πίσω από την Carrie Underwood, με τέσσερις υποψηφιότητες, ακολουθεί η Miranda Lambert που με το video του “Over You” διεκδικεί τα βραβεία για video της χρονιάς και γυναικείο video της χρονιάς, ενώ με τη συνεργασία της στο “High on Heels” με τους Pistol Annies είναι υποψήφια στις κατηγορίες group video και breakthrough video.

Με τρεις υποψηφιότητες βρίσκουμε άλλη μία γυναίκα του χώρου. Την γλυκύτατη Taylor Swift που με το “Ours” διεκδικεί το γυναικείο video της χρονιάς, ενώ με το “Safe & Sound”, τη συνεργασία της με τους Civil Wars, έχει ελπίδες για τις κατηγορίες του video της χρονιάς και της καλύτερης video συνεργασίας της χρονιάς. Έντονο φέτος το άρωμα γυναίκας στα CMT Awards!

Για να επιστρέψουμε και στο άλμπουμ της Carrie, του τέταρτου της καριέρας της, έχει τίτλο “Blown Away” και η συγγραφή του ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της με τίτλο “Play On”. Η Carrie θέλησε να «απομακρυνθεί» από τα φώτα της δημοσιότητας και να γράψει για «πραγματικές, καθημερινές καταστάσεις». Με εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, δήλωσε ότι η νέα της δουλειά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες και δεν θα προσπαθούσε να εντυπωσιάσει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες. Την παραγωγή του “Blown Away” ανέλαβε ο Mark Bright και τα τραγούδια του δίσκου είναι τα εξής :

Good Girl
Blown Awaya
Two Black Cadillacs
See You Again
Do You Think About Me
Forever Changed
Nobody Ever Told You
One Way Ticket
Thank God For Hometowns
Good In Goodbye
Leave Love Alone
Cupid’s Got a Shotgun
Wine After Whiskey
Who Are You

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here