14/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ένα τραγούδι που ερμήνευσαν και ηχογράφησαν μαζί οι Queen με τον Michael Jackson πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο επερχόμενο έτος.

Την αποκάλυψη έκανε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Brian May στην Evening Standard, στην οποία εξήγησε ότι η ηχογράφηση έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στο σπίτι του Jackson. Ο Michael συνήθιζε να μας επισκέπτεται ή να μας καλεί σπίτι του όταν βρισκόμασταν στην Αμερική για περιοδείες ή άλλες  επαγγελματικές υποχρεώσεις”, ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο May.

Ο Michael και ο Freddie είχαν αναπτύξει πολύ καλές φιλικές σχέσεις, τέτοιες που τους επέτρεπε να ηχογραφήσουν κάποια κομμάτια μαζί. Οι ηχογραφήσεις είχαν γίνει στο σπίτι του Jackson”, συνέχισε ο κιθαρίστας.

Τα κομμάτια αυτά, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, ούτε έγινε γνωστό ότι υπάρχουν. Τώρα που αναζητούμε παλιό υλικό μας με τον Freddie, προέκυψε και αυτό. Η οικογένεια του Michael έδωσε την έγκρισή της”, ολοκλήρωσε ο May.

Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες, ο Brian May και ο Roger Taylor ξεκίνησαν «ανασκαφές» στο αρχείο τους και ανακάλυψαν αρκετά κομμάτια από το παρελθόν που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Σύμφωνα με τους δύο καλλιτέχνες, οι ηχογραφήσεις θα περάσουν από νέες επεξεργασίες και μέσα στο επόμενο έτος θα κυκλοφορήσει ένας «νέος» δίσκος των Queen με τον Freddie Mercury στα φωνητικά!

Το ντουέτο του Freddie με τον Michael, λογικά, θα περιλαμβάνεται στο δίσκο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here