23/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη από τους φίλους της θα έχει η Mel C μετά τον χωρισμό της από τον Thomas Starr.

H Melanie είχε σχέση με τον Starr εδώ και μια δεκαετία, χωρίς να έχουν παντρευτεί ποτέ, και το 2009 είχαν αποκτήσει την Scarlet. Ο χωρισμός ήρθε σε μια φάση που η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα της, καθώς το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το “Stages”, ένα άλμπουμ με τραγούδια από το θέατρο που έχουν «σημαδέψει» τη ζωή της Melanie σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και ένα νέο ντουέτο της Mel με την Emma Bunton.

Ο χωρισμός, λοιπόν, έκανε τη Melanie να στραφεί για υποστήριξη στο φιλικό της περιβάλλον, και ιδιαίτερα τις Emma Bunton και Geri Halliwell, που θα φροντίζουν και τη μικρή Scarlet. “Οι φίλοι της στάθηκαν δίπλα της για να απαλύνουν τον πόνο του χωρισμού. Τη βοηθάνε και με τη Scarlet ώστε να ξεπεράσει το σοκ ότι, πλέον, είναι μια μητέρα μόνη”, ανέφερε το περιοδικό Closer.

Η τραγουδίστρια έχει ρίξει το βάρος στη δουλειά της, κάτι που τη βοηθάει να «ξεχνάει» την κατάστασή της : “Τη βοηθάει να μη σκέφτεται το χωρισμό. Γνωρίζει ότι δε  μπορούσε να συνεχίσει αυτή τη σχέση, αλλά και μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στη μέση διαδικασίες διαζυγίων και λοιπά, την κάνουν να αισθάνεται ανακουφισμένη”, συνέχισε το περιοδικό επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον της. “Θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα μπορούσα να τον έχω παντρευτεί”, φέρεται να δήλωσε η ίδια η Melanie…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here