Οι Dub Pistols στη χώρα μας για τέσσερις συναυλίες!

29/9/2011
www.musiccorner.gr

Τα καυτά πιστόλια της Dub έρχονται στην χώρα μας για 4 μοναδικές κι ανεπανάληπτες live εμφάνισεις! Μια από της μεγαλύτερες και θρυλικότερες dub μπάντες θα έναι κοντά μας για να μας προσφέρει ένα εκρηκτικό show αναμιγνύοντας όπως μόνο αυτοί ξέρουν dub, techno, hip – hop, ska και punk.

Οι Dub Pistols από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστικαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles “There’s Gonna Be a Riot” και “Best Got Better”. Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο «Point Blank» πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records επίσης την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν 3 ακόμη χρόνια για να έρθει το, εμβληματικό για το συγκρότημα, LP «Six Million Ways To Live» από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει 3 ακόμη album Speakers and Tweeters [2007], Rum & Coke [2009] και Music Is My M16 [2011].

Οι Dub Pistols έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men ,ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α.

Θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του T.K. Lawrence θα σας καθηλώσουν με την ενέργεια και το πάθος τους επι σκηνής.

29/9 Πάτρα | Ακτή Δυμαίων
30/9 Αθήνα | Κύτταρο
1/10 Θεσσαλονίκη | Block 33
2/10 Λάρισα | Stage Club

Opening Act: Pad Trio live Feat. Elephant Phinix
After Party: DJ Booke

Δισκογραφία
Point Blank [1998]
Six Million Ways to Live [2001/2005]
Speakers and Tweeters [2007]
Rum & Coke [2009]
Music Is My M16 [2011]

Singles
“Cyclone” [1998]
“Problem Is” [2003]
“Back To Daylight” [2009]
“I’m In Love” [2009]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here