12/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την ώρα που οι Βρετανοί περιμένουν να φτάσει το τέλος Μαΐου για να ξεκινήσει η περιοδεία των Take That, με τίτλο “Progress Live 2011”, το συγκρότημα έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους φίλους του.

Ανακοινώθηκε επισήμως, ότι στις συναυλίες των Take That θα συμμετέχουν και οι Pet Shop Boys, ένα συγκρότημα που έκανε πολύ μεγάλη καριέρα λίγα χρόνια πριν το ξεκίνημα των Take That!

Pet Shop Boys

Οι Pet Shop Boys είναι το πιο επιτυχημένο δίδυμο στη Βρετανία με πωλήσεις άνω των 50.000.000 δίσκων, ενώ έχουν τιμηθεί και με το βραβείο της εξαιρετικής προσφοράς στη μουσική στα Brit Awards του 2009.

Είμαστε ευτυχείς που αποδεχθήκαμε την πρόσκληση των Take That να τους συνοδεύσουμε στην περιοδεία τους, που θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά events του 2011. Ευελπιστούμε κάθε βραδιά να είναι μια τεράστια γιορτή της ποπ μουσικής”, ανέφεραν οι Pet Shop Boys σε ανακοίνωσή τους.

Take That

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Pet Shop Boys θα έχουν δικά τους 40 λεπτά σε κάθε συναυλία και θα παρουσιάζουν αποσπάσματα από την δική τους πρόσφατη περιοδεία που σχεδίασε ο Es Devlin που βρίσκεται και στην ομάδα που οργανώνει την περιοδεία των Take That.

Οι Take That με τους Pet Shop Boys, από τις 27 Μαΐου μέχρι τις 9 Ιουλίου  θα δώσουν 4 συναυλίες στο Sunderland, 8 στο Manchester, 2 στο Cardiff, 3 στη Γλασκώβη, 2 στο Birmingham και 8 στο στάδιο Wembley στο Λονδίνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here