23/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με αφορμή την 40η επέτειο από την δημιουργία του συγκροτήματος των Queen από τους Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor και John Deacon, ο Taylor κάνει οντισιόν για τους «νέους» Queen!

Ο ντράμερ του γκρουπ, ψάχνει να βρει το καλύτερο cover συγκρότημα που θα αναλάβει την περιοδεία με τίτλο “Queen Extravaganza Live” που θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά στην Αμερική. Το Queen Extravaganza δεν θα είναι ένα παραδοσιακό show – αφιέρωμα. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο show, σχεδιασμένο να επιτρέψει στους θαυμαστές να γιορτάσουν τη μουσική των Queen σε ένα event που σπάει καρδιές”, δήλωσε ο Roger Taylor. Θα είναι εντυπωσιακό θέαμα. Θα βασίζεται πολύ και στο οπτικό αποτέλεσμα και θα υπάρχουν απίστευτες εκπλήξεις. Θα είναι μια γιορτή της rock με την «βασιλική» έννοια του όρου”, συνέχισε ο Taylor που αναζητά τους καλύτερους τραγουδιστές, κιθαρίστες και ντράμερ για τους «νέους» Queen.

Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί παντού και αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσουμε, να ανακαλύψουμε και να παρουσιάσουμε μερικά από αυτά τα σπουδαία ταλέντα στην Αμερική”, ολοκλήρωσε ο Taylor.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here